Ο Κωνσταντίνος Κανάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει στο Μαρκόπουλο.

Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Μαρκοπούλου Μεσογείων.

Είναι συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

ΣΠΟΥΔΕΣ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ: Αποφοίτησε από το Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αθηνών με άριστα. Φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου των Αθηνών από το 1993 έως το 1999 και έλαβε το πτυχίο του τον Ιούλιο του 1999 με βαθμό λίαν καλώς

Από το Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο του 1999 πραγματοποίησε τρίμηνη εκπαίδευση στο Γενικό

Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χαλκίδας ενώ από το Δεκέμβριο του 1999 έως το Δεκέμβριο του 2000 εκπλήρωσε την υπηρεσία υπαίθρου (αγροτικό) στοΚέντρο Υγείας Αλιβερίου-Περιφερειακό Ιατρείο Κριεζών Ευβοίας.

Κατά τη στρατιωτική του θητεία (2001-2002) υπηρετεί ως ιατρός μονάδας και υπεύθυνος αναρρωτηρίου σε μονάδα της Αλεξανδρούπολης και ιατρός κέντρου κατάταξης νεοσυλλέκτων στην Καλαμάτα.

Από το 2002 μέχρι το 2007 ειδικεύτηκε στην Παθολογία στο «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο Νοσοκομείο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός».

Τον Οκτώβριο του 2007 έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Παθολογίας. Μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό κέντρο του «Κοργιαλένειου-Μπενάκειου Νοσοκομείου Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός». Επιμελητής της Ογκολογικής κλινικής του Ιατρικού Αθηνών (Μαρούσι) από το 2007 έως το 2012.

Είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα «Διαβητική Μυοκαρδιοπάθεια:Μακροσκοπική και Μικροσκοπική αξιολόγηση σε νεκροτομικό υλικό».

Από το 2005 είναι τακτικό Μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας, ενώ το 2006 έγινε τακτικό Μέλος της European Association for the Study of Diabetes (EASD).
Τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εσωτερικής Παθολογίας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Συμμετέχει και παρακολουθεί τακτικά: Ιατρικά Συνέδρια, Συναντήσεις και Μετεκπαιδευτικά Σεμινάρια.
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΣΥΝΕΔΡΙΑ Δημοσιεύσεις εργασιών σε Ελληνικά και Διεθνή Ιατρικά Περιοδικά και παρουσιάσεις επιστημονικών ανακοινώσεων σε Ελληνικά και Διεθνή Ιατρικά Συνέδρια.

  Ο Κωνσταντίνος Κανάκης γεννήθηκε στην Αθήνα και διαμένει στο Μαρκόπουλο.

  Από το 2007 διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην περιοχή του Μαρκοπούλου Μεσογείων.

  Είναι συνεργάτης του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών.

  ΤΗΛΕΦΩΝΟ : 22990 24023

  ΚΙΝΗΤΟ : 6977 94 11 68

  e-mail: kostaskanakis@hotmail.gr